Expoziţie de 50 de fotografii cu Fidel Castro la Havana

O expoziţie de fotografie a fost deschisă la Havana, în onoarea fostului lider al Revoluţiei cubaneze Fidel Castro, relatează Euronews.

536 afișări
Imaginea articolului Expoziţie de 50 de fotografii cu Fidel Castro la Havana

Expoziţie de 50 de fotografii cu Fidel Castro la Havana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Expoziţia cuprinde 50 de fotografii şi marchează cei 50 de ani pe care Castro i-a petrecut la putere.

Ea a fost inaugurată de către vicepreşedintele Miguel Diaz-Canel, cu câteva zile înainte de redeschiderea oficială a Ambasadei Statelor Unite la Havana.

El Líder Maximo împlineşte joi vârsta de 89 de ani.

Sunt expuse portrete mai puţin cunoscute ale acestui "guerrillero" cu barbă, care fumează trabuc şi a condus campania de îndepărtare de la putere a fostului dictator Fulgencio Batista Zaldívar, susţinut de către Statele Unite, în 1959.

Evenimentele de atunci au condus la o întrerupere de câteva decenii a relaţiilor americano-cubaneze, care au început să se vindece de curând.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici