Fenomen inedit: Ninsori însoţite de fulgere în Marea Britanie - VIDEO

Ninsori abundente însoţite de fulgere au avut loc joi în Marea Britanie, iar, ca efect, traficul rutier, feroviar şi aerian se desfăşoară cu dificultate, informează Sky News.

392 afișări
Imaginea articolului Fenomen inedit: Ninsori însoţite de fulgere în Marea Britanie - VIDEO

Fenomen inedit: Ninsori însoţite de fulgere în Marea Britanie

"Se înregistrează ninsori în zone din nordul şi vestul ţării, inclusiv fenomene de viscol şi furtuni", a declarat Simon Partridge, un reprezentant al Serviciului meteorologic, scrie Sky News.

"Avem şi ninsori însoţite de fulgere, în zona de nord a oraşului Manchester - sunt furtuni normale, doar că este ninsoare în loc de ploaie", a explicat specialistul.

Şcoli din regiunile Cumbria, Scoţia şi Irlanda de Nord au fost închise din cauza ninsorilor, iar compania telefonică EE a anunţat că semnalul are probleme în zonele Ayrshire, Yorkshire, Tyne şi Wear.

Peste zece trenuri au fost anulate între oraşele Manchester şi York.

Numeroase zboruri au fost suspendate pe aeroportul din Manchester.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici