Fermierii indieni au plecat în marş către New Delhi. Poliţiştii au blocat drumurile

  • Poliţia indiană a blocat mai multe drumuri pentru a-i opri pe fermierii care se îndreaptă către New Delhi.
  • Protestul are loc cu câteva luni înainte de alegerile naţionale din India.
  • Protestatarii vor mai mult ajutor din partea guvernului, potrivit Reuters.
334 afișări
Imaginea articolului Fermierii indieni au plecat în marş către New Delhi. Poliţiştii au blocat drumurile

Fermierii indieni au plecat în marş către New Delhi. Poliţiştii au blocat drumurile

Drumurile au fost blocate luni. Poliţiştii încearcă astfel să-i oprească pe fermieri să ajungă în capitala ţării, New Delhi.

Protestatarii au numeroase tractoare şi ameninţă cu blocarea capitalei. De aceea, autorităţile au interzis toate evenimentele publice din oraş.

Marşul are loc cu doar câteva luni înainte de alegerile naţionale din India, în care premierul Narendra Modi încearcă să câştige al treilea mandat.

Fermierii cer subvenţii şi preţuri garantate pentru produsele lor. Reprezentanţii protestatarilor vor avea luni o întâlnire cu miniştrii indieni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici