Fiica unuia dintre medicii anchetaţi la Bucureşti denunţă comportamentul poliţiei române

Chen Levitt, fiica profesorului Nathan Levitt, care a primit interdicţia de a părăsi România în dosarul privind traficul de ovule la o clinică privată din Bucureşti, acuză poliţia română de comportament care "depăşeşte orice nivel al acceptării", relatează site-ul ynetnews.com.

12 afișări
Imaginea articolului Fiica unuia dintre medicii anchetaţi la Bucureşti denunţă comportamentul poliţiei române

Fiica unuia dintre medicii anchetaţi la Bucureşti denunţă comportamentul poliţiei române

"Suntem foarte preocupaţi. Totuşi, tata este acolo şi nu putem vorbi cu el în fiecare minut", a declarat ea, adăugând că medicii din Israel sunt speriaţi şi, prin urmare, nu sunt dornici de a-l sprijini pe tatăl ei.

Vorbind despre arestarea tatălui său, ea a afirmat că "tratamentul poliţiei române depăşeşte orice nivel al acceptării".

"Tatăl meu ne-a povestit că dintr-o dată la miezul zilei, un grup de persoane mascate au intrat în clinică înarmate cu Kalaşnikov. Tata, care se afla în timpul unei proceduri medicale, nu ştia cum să reacţioneze. Toată lumea era speriată. A fost o întreagă isterie. Mulţi oameni au ţipat, iar o femeie a leşinat", a declarat ea.

"Nimeni nu ne-a mai ţinut cu faţa la perete din 1939", ar fi strigat medicul Ganya Ziskind, reţinut împreună cu profesorul Levitt.

Chen a vorbit cu tatăl său luni seara, declarând că acesta locuieşte în prezent la un hotel şi încearcă să îşi găsească un avocat care să îl reprezinte, iar întreaga familie se află de asemenea în România.

În opinia acesteia poliţia a fost dură cu cei arestaţi. "Nu i-au permis să mănânce sau să bea toată ziua. Au fost foarte violenţi cu el. I-au îmbrâncit şi i-au înjurat şi le-au luat toţi banii", a povestit aceasta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici