Fiul cel mare al lui Joe Biden, căpitanul Beau Biden, mobilizat în Irak

Fiul cel mare al vicepreşedintelui ales al Statelor Unite, Beau Biden, a părăsit baza de antrenament din Texas miercuri, pentru a merge un an în Irak, a anunţat unitatea sa din Delaware, citată de CNN.

22 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al lui Joe Biden, căpitanul Beau Biden, mobilizat în Irak

Fiul cel mare al lui Joe Biden, căpitanul Beau Biden, mobilizat în Irak

Căpitanul Beau Biden, care este şi procuror general în Delaware, va îndeplini funcţia de ofiţer asistent al judecătorului avocat general în Irak. În drumul către Irak, Biden şi colegii săi se vor opri de două ori la o bază din afara ţării, unde vor fi instruiţi şi vor primi echipament suplimentar.

Vicepreşedintele ales şi-a văzut fiul înainte ca acesta să plece în Irak la acest sfârşit de săptămână, în Nevada, unde unitatea sa, care se antrena pentru misiunea din Irak, a avut o perioadă de recuperare.

Beau a primit şi o permisie specială pentru a merge în Chicago, unde să se întâlnească cu familia sa în ziua alegerilor, dar a refuzat-o, preferând să urmărească pe laptop rezultatele şi discursul preşedintelui ales, Barack Obama, la Fort Bliss.

Beau se va întoarce în Delaware în septembrie şi, deşi a încercat să înlăture speculaţiile, au existat zvonuri privind posibilitatea ca el să candideze pentru postul de senator al tatălui său în 2010.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici