Fiul cu dizabilităţi al politicianului britanic David Cameron a murit

Fiul cu dizabilităţi al lui David Cameron, liderul Partidului Conservator britanic, a murit, relatează Sky News.

97 afișări
Imaginea articolului Fiul cu dizabilităţi al politicianului britanic David Cameron a murit

Liderul Partidului Conservator, David Cameron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu adâncă tristeţe, David şi Samantha Cameron trebuie să confirme moartea fiului lor Ivan, în vârstă de şase ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator.

"Ivan, care suferea de afecţiuni ale sistemului nervos şi avea epilepsie, a fost transportat de urgenţă la Spitalul St.Mary din Paddington, unde a murit. David şi Samantha doresc să le fie respectată viaţa privată în acest moment dificil", precizează purtătorul de cuvânt.

David şi Samantha Cameron au alţi doi copii de cinci şi, respectiv, trei ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici