Fiul fostului vicepreşedinte american Al Gore, inculpat pentru posesie de droguri - AFP

Fiul fostului vicepreşedinte american Al Gore (foto) a fost inculpat vineri, pentru posesie de droguri, la două săptămâni după ce a fost surprins rulând cu viteza de 160 de kilometri pe oră, pe o autostradă din apropiere de Los Angeles, a anunţat Parchetul, citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Fiul fostului vicepreşedinte american Al Gore, inculpat pentru posesie de droguri - AFP

Fiul fostului vicepreşedinte american Al Gore, inculpat pentru posesie de droguri - AFP

Albert Gore III, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat la 4 iulie, la volanul autoturismului său Toyota Prius, în comitatul Orange (la sud de Los Angeles). În autovehiculul său, poliţia a descoperit marijuana şi medicamente psihotrope pentru care tânărul nu avea prescripţie medicală.

Tânărul este vizat, în total, de şase capete de acuzare, dintre care cinci fac referire la posesie de droguri sau medicamente, iar unul la exces de viteză, a precizat procurorul comitatului, într-un comunicat.

"Dacă va fi găsit vinovat de toate aceste acuzaţii, riscă o pedeapsă maximă de trei ani şi opt luni de închisoare", a adăugat Parchetul.

Fiul fostului vicepreşedinte al lui Bill Clinton, în perioada 1993 - 2001, se află la ora actuală în libertate, după ce a plătit o cauţiune în valoare de 20.000 de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici