Florida. Un bărbat a supravieţuit nouă ore pe aripa unui avion prăbuşit într-o mlaştină cu crocodili

Un bărbat a fost salvat după ce a stat nouă ore pe aripa unui avion prăbuşit în Everglades, o zonă inundată din Florida, plină cu crocodili, potrivit BBC.

918 afișări
Imaginea articolului Florida. Un bărbat a supravieţuit nouă ore pe aripa unui avion prăbuşit într-o mlaştină cu crocodili

Florida. Un bărbat a supravieţuit nouă ore pe aripa unui avion prăbuşit într-o mlaştină cu crocodili

Operaţiunea a început după ce avionul s-a prăbuşit în apă. Aparatul nu s-a scufundat, iar bărbatul s-a refugiat pe o aripă. El a aşteptat nouă ore până când a fost salvat de echipajul unui elicopter.

Bărbatul a fost transportat la spital deşi nu a suferit decât răni uşoare.

Everglades este o regiune naturală de pajişti inundate în partea de sud a statului american Florida. În zonă trăiesc numeroşi crocodili periculoşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici