Focar de COVID-19 la un hotel din Australia: angajaţii au făcut sex cu persoanele carantinate

  • Angajaţii unui hotel din Victoria, Australia, au întreţinut relaţii sexuale cu persoanele carantinate acolo.
  • Oficialii australieni au demarat o anchetă judiciară în cazul noului focar de COVID-19 provocat de situaţia din hotel.
  • Daniel Andrews, Premierul Victoriei, a declarat că investigaţia va fi ajutată financiar cu suma de 3 milioane de dolari.
4805 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la un hotel din Australia: angajaţii au făcut sex cu persoanele carantinate

Focar de COVID-19 la un hotel din Australia FOTO: Arhivă

Australia a impus ca măsură de siguranţă carantina de 14 zile pentru oricine intră în ţară, conform cnn.ro. Astfel, persoanele care călătoresc aici sunt obligate să stea în carantină instituţionalizată, timp de 14 zile, în unităţile pe care le administrează Guvernul.
 
Chiar dacă există această măsură de siguranţă, într-un hotel din Victoria s-a declarat focar de infecţie după ce angajaţii unităţii au întreţinut relaţii sexuale cu persoanele carantinate, relatează CNN.
 
Un alt motiv pentru care s-ar fi declanşat focarul de infecţie cu coronavirus ar fi şi faptul că agenţii de pază nu au fost instruiţi înainte să înceapă să lucreze acolo. Unul dintre agenţii de pază a declarat că singurul training pe care l-a primit a fost o sesiune de explicaţii care a durat doar 5 minute.
 
Ministrul Sănătăţii din Australia, Greg Hunt, a declarat pentru CNN că „Sunt două cazuri în care este clar că au fost încălcate regulile, iar urmările au fost considerabile”.
 
Întrebat cum comentează despre acuzaţiile cum că angajaţii hotelului au întreţinut relaţii sexuale cu persoanele carantinate, Ministrul Sănătăţii a spus: „Dacă afirmaţiile acestea sunt adevărate, este absolut inacceptabil”.
 
Pornind de la această situaţie, oficialii australieni au demarat o anchetă judiciară, iar premierul Victoriei, Daniel Andrews, a anunţat că investigaţia va fi sprijină cu 3 milioane de dolari.
 
Autorităţile au verificat mai multe hoteluri din Victoria pentru a se asigura că procedurile de carantinare sunt respectate.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici