Forţele Aeriene ucrainene, ultimele detalii despre rezervele de rachete de mare precizie ale invadatorilor ruşi

Rezervele de rachete ale ruşilor sunt „aproape” epuizate, a declarat reprezentantul Forţelor aeriene, miercuri.

16430 afișări
Imaginea articolului Forţele Aeriene ucrainene, ultimele detalii despre rezervele de rachete de mare precizie ale invadatorilor ruşi

FOTO Media Center Ukraine

Rezervele de rachete cu rază lungă de acţiune şi de înaltă precizie ale Rusiei au fost „aproape” epuizate, a declarat purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene, Iurii Ihnat, miercuri.
 
Ihnat a declarat că Rusia a folosit aproape 800 de astfel de rachete pentru a ataca infrastructura ucraineană, inclusiv puncte strategice din sectoarele ucrainene de combustibil şi energie, conform publicaţiei Kyiv Independent.
 
 Ihnat spune că Rusia încă deţine astfel de rachete în rezervele sale şi este în prezent în curs de a stoca mai multe, însă întâmpină greutăţi.
 
Având în vedere circumstanţele, a spus Ihnat, Rusia se orientează către diferite mijloace de lansare a atacurilor împotriva Ucrainei, inclusiv bombe ghidate de avion şi rachete de apărare aeriană S-300 recondiţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici