Forţele israeliene s-au retras din zona spitalului Al-Shifa din Fâşia Gaza

Forţele israeliene s-au retras din zona spitalului Al-Shifa din Gaza după o operaţiune de două săptămâni, a anunţat, luni, armata israeliană.

289 afișări
Imaginea articolului Forţele israeliene s-au retras din zona spitalului Al-Shifa din Fâşia Gaza

Forţele israeliene s-au retras din zona spitalului Al-Shifa din Fâşia Gaza. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Sute de locuitori s-au grăbit să ajungă în zona din jurul celui mai mare spital din Fâşia Gaza, spre a vedea pagubele produse după luptele dintre Israel şi gruparea palestiniană Hamas, relatează Reuters.

Potrivit sursei citate, armata israeliană a declarat că a ucis şi a reţinut sute de bărbaţi înarmaţi în confruntările din zona spitalului şi a confiscat armament şi documente ale Hamas.

Israelul a declarat că operaţiunile din spitalul Al Shifa au fost efectuate "prevenind vătămarea civililor, a pacienţilor şi a echipelor medicale".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici