Fost consilier prezidenţial: Nicolas Sarkozy nu se va mai implica activ în viaţa politică

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, învins în scrutinul din 6 mai de socialistul Francois Hollande, nu se va mai implica activ în politică şi nu va mai candida în alte alegeri, declară fostul său consilier Henri Guaino.

131 afișări
Imaginea articolului Fost consilier prezidenţial: Nicolas Sarkozy nu se va mai implica activ în viaţa politică

Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)`

"Sarkozy a spus foarte clar că nu se va mai implica activ în politică", precizează Henri Guaino.

"Acest lucru înseamnă că nu va mai solicita un alt mandat, nu va mai asuma responsabilităţi în viaţa politică şi nu se va mai prezenta în alegeri", adaugă el.

"Cunoscându-l bine, cred cu adevărat că intenţia sa este clară şi că va părăsi viaţa politică", insistă fostul consilier prezidenţial.

"Ne-a mărturisit că are nevoie de odihnă şi că trebuie să petreacă mai mult timp cu apropiaţii. De asemenea, doreşte să se gândească ce va face în continuare pe plan profesional", încheie Guaino.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici