Fostul preşedinte din Maldive Mohamed Nasheed este în stare critică în urma unui atentat

  • Fostul preşedinte al Republicii Maldive Mohamed Nasheed este în stare critică în urma unui atentat
  • Medici: "Este în stare critică, la terapie intensivă"
  • Mohamed Nasheen, în prezent preşedinte al Parlamentului, a fost rănit în explozia unei bombe
568 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte din Maldive Mohamed Nasheed este în stare critică în urma unui atentat

Fostul preşedinte al Republicii Maldive Mohamed Nasheed, în prezent preşedinte al Parlamentului, este în stare critică după ce a fost victima unui atentat, relatează Agenţia France-Presse şi cotidianul Ouest-France.

Mohamed Nasheed a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru extragerea unor fragmente metalice din plămâni şi din abdomen. "Este în stare critică, la terapie intensivă", a comunicat Centrul medical privat ADK din Republica Maldive.

Mohamed Nasheed a fost vizat de un atentat, joi, în oraşul Malé, capitala Republicii Maldive. O bombă a explodat în faţa reşedinţei fostului preşedinte.

Actualul preşedinte, Ibrahim Mohamed Solih, un apropiat al lui Mohamed Nasheed, a anunţat lansarea imediată a unei investigaţii în acest caz. Atentatul nu a fost revendicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici