Fotbalist al echipei de juniori AS Roma, condamnat pentru tâlhărirea unei prostituate românce

Un atacant al echipei de juniori a clubului italian AS Roma şi fiul unui politician italian au fost condamnaţi în Italia pentru tâlhărirea unei prostituate românce, informează presa italiană.

179 afișări
Imaginea articolului Fotbalist al echipei de juniori AS Roma, condamnat pentru tâlhărirea unei prostituate românce

Fotbalist al echipei de juniori AS Roma, condamnat pentru tâlhărirea unei prostituate românce (Imagine: AFP / Arhiva MediafaxFoto)

Autorii tâlhăriei sunt Gianluca Leonardi - cunoscut de suporteri drept Cobra Leonardi, un atacant talentat al echipei de juniori AS Roma, în prezent fiind împrumutat clubului Cuneo - şi Valerio Amelina, fiul unui politician din cadrul partidului Italia Valorilor. Cei doi tineri în vârstă de 18 ani au apelat la serviciile unor prostituate în cartierul Monteverde din Roma, după care au i-au smuls geanta uneia dintre acestea, o româncă.

Conform site-ului JulieNews.it, tinerii au găsit 130 de euro în geanta furată, pe care i-au împărţit între ei, fără a observa că sub căptuşeală mai erau ascunşi încă 600 de euro.

Prostituatele au reţinut numărul de înmatriculare al vehiculului cu care se deplasau adolescenţii şi au alertat poliţia. Suspecţii au fost identificaţi şi judecaţi în procedură de urgenţă, fiind condamnaţi la cinci luni şi zece zile de închisoare şi amenzi de câte 200 de euro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici