FOTO Imaginile asaltului asupra Capitoliului. Un susţinător al preşedintelui Donald Trump, cu picioarele pe un birou din Congresul SUA

  • Una dintre imaginile din Capitoliu care au impresionat pe reţelele de socializare este cea a unui susţinător a lui Donald Trump care s-a urcat cu picioarele pe unul dintre birourile din Congresul SUA.
  • Biroul aparţine preşedintelui Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, rivala lui Trump.
  • Vezi mai jos o galerie foto cu cele mai expresive imagini din timpul revoltei.
5334 afișări
Imaginea articolului FOTO Imaginile asaltului asupra Capitoliului. Un susţinător al preşedintelui Donald Trump, cu picioarele pe un birou din Congresul SUA

FOTO Imaginile haosului în Congresul SUA. Un susţinător al preşedintelui Donald Trump stă cu picioarele pe biroul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi.

Valul violent de manifestaţii din SUA, ţară simbol a liberalismului şi democraţiei, au şocat o lume întreagă. Imagini cu suporteri ai lui Trump îmbrăcaţi colorat, cu lozinci în mâini, au făcut înconjurul lumii. 

La Washington a fost declarată stare de asediu după ce sute de susţinători ai lui Donald Trump au pătruns în clădirea Congresului, în ziua în care urmau să fie validate voturile exprimate de Colegiul Electoral Federal, entitate care a confirmat victoria lui Joseph Biden.

Capitoliul a fost închis, după ce protestatarii şi forţele de ordine s-au înfruntat pe scările clădirii. Congresul a suspendat sesiunea de dezbateri a Colegiului Electoral. Nimeni nu poate intra sau ieşi din clădire din cauza protestatarilor violenţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici