FOTO O imagine cât o mie de cuvinte. Un afro-american cară un alb rănit din gruparea rivală

  • Un protestatar Black Lives Matter a cărat în spate un alb rănit, identificat de mulţime ca fiind un extremist de dreapta, scrie Reuters
  • Totul s-a întâmplat în timpul protestelor anti-rasiste din centrul Londrei
  • Bărbatul alb a fost rănit în timpul altercaţiilor dintre poliţişti şi cele două grupuri de protestatari
3180 afișări
Imaginea articolului FOTO O imagine cât o mie de cuvinte. Un afro-american cară un alb rănit din gruparea rivală

O imagine cât o mie de cuvinte

Imaginea în care apare un afro-american, protestatar al mişcării Black Lives Matter, care salvează un alb, identificat de mulţime ca extremist de dreapta, a emoţionat întreaga lume.
 
Bărbatul a fost lovit în timpul altercaţiilor violente ce au avut loc în centrul Londrei între poliţişti şi cele două grupuri de protestatari, însă un afro-american a lăsat ura deoparte şi i-a sărit în ajutor.

Protestatarul nu a ezitat şi l-a luat în spate pe bărbatul rănit pentru a-l duce la un adăpost. 

În Trafalgar Square, poliţiştii au separat două grupuri de aproximativ o sută de persoane fiecare, care scandau de-o parte: “Black lives matter” şi, de celalaltă parte, insulte rasiste. Unii manifestanţi au aruncat cu sticle şi cu alte obiecte şi au folosit dispozitive pirotehnice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici