FOTO, VIDEO Beata Szydlo, premierul Poloniei, a fost rănită într-un accident rutier

Beata Szydlo, premierul Poloniei, a fost rănită vineri seară într-un accident rutier în care au fost implicate mai multe vehicule, relatează presa de la Varşovia.

2624 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Beata Szydlo, premierul Poloniei, a fost rănită într-un accident rutier

FOTO, VIDEO Beata Szydlo, premierul Poloniei, a fost rănită într-un accident rutier (Imagine: tvn24.pl)

Accidentul a avut loc vineri în jurul orei 19.00 (20.00, ora României) în localitatea Oswiecim, situată în apropiere de Cracovia, în sudul Poloniei.

CLIK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU VIDEO 

Mai multe vehicule au intrat în coliziune, iar cel puţin trei persoane au fost rănite.

Potrivit postului de radio TOK FM, citat de site-ul agenţiei Associated Press, Beata Szydlo, în vârstă de 53 de ani, a fost rănită şi se află la spital.

Conform unor surse, rănile premierului Poloniei nu sunt grave, având doar contuzii.

Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului rutier.

Potrivit postului TVN24, în accident ar fi fost implicat şi ministrul polonez al Apărării, Antoni Macierewicz. De asemenea, un deputat a fost transportat la spital. Martorii susţin că vehiculele din coloana guvernamentală se deplasau cu viteza de 130 km/h în momentul producerii accidentului.

"Premierul Beata Szydlo se află la spital pentru consultaţii de rutină. Din fericire, premierul nu a suferit răni grave", a declarat vineri seară purtătorul de cuvânt al Guvernului Poloniei, Rafal Bochenek.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici