Franţa: Comitetele din cadrul sindicatului feroviar votează pentru suspendarea grevei

Majoritatea comitetelor locale din cadrul sindicatului feroviar francez care s-au reunit, joi, au votat în favoarea deciziei de supendare a grevei, a anunţat operatorul feroviar SNCF.

2 afișări
Imaginea articolului Franţa: Comitetele din cadrul sindicatului feroviar votează pentru suspendarea grevei

Franţa: Comitetele din cadrul sindicatului feroviar votează pentru suspendarea grevei

SNCF a precizat că 42 din cele 45 de comitete locale au votat în favoarea suspendării grevei demarate sub formă de protest faţă de reformarea sistemului de pensii şi care a afectat transporturile feroviare începând cu ziua de 13 noiembrie. Alte comitete urmau să se pronunţe în această problemă în cursul zilei de joi.

După demararea negocierilor între conducerea SNCF şi liderii sindicatelor feroviare există tot mai multe indicii privind încheierea formei de protest.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici