Franţa transferă prin România echipamente destinate Serviciului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă / "Un convoi de 21 ambulanţe noi se află deja în drum spre Ucraina"

Guvernul Franţei a anunţat, marţi după-amiază, transferul, prin România, a unor echipamente destinate Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina, în contextul războiului cu Rusia, informează cotidianul Le Figaro.

1341 afișări
Imaginea articolului Franţa transferă prin România echipamente destinate Serviciului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă / "Un convoi de 21 ambulanţe noi se află deja în drum spre Ucraina"

Franţa transferă prin România echipamente destinate Serviciului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă / "Un convoi de 21 ambulanţe noi se află deja în drum spre Ucraina"

"O sută de pompieri vor transfera pe 23 martie, până la frontiera cu Ucraina, vehicule şi materiale: 11 vehicule de stingere a incendiilor, 16 vehicule de salvare şi 23 de camioane având la bord 49 de tone de materiale sanitare şi de salvare", anunţă, într-un comunicat comun, Ministerul francez al Afacerilor Externe şi Ministerul francez de Interne.

"Un convoi de 21 ambulanţe noi se află deja în drum spre Ucraina", precizează autorităţile de la Paris.

Echipamentele donate de Franţa sunt destinate Serviciului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă şi vor fi livrate până la frontiera cu Ucraina pe teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici