Fratele lui Silvio Berlusconi, condamnat în apel pentru falsificarea unor facturi

Curtea de Apel din Milano, în nordul Italiei, a hotărât vineri în favoarea deciziei unei prime instanţe, care îl condamnă pe Paolo Berlusconi, fratele premierului italian, Silvio Berlusconi, la patru luni de închisoare pentru falsificarea unor facturi, potrivit agenţiei Ansa.

18 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Silvio Berlusconi, condamnat în apel pentru falsificarea unor facturi

Fratele lui Silvio Berlusconi, condamnat în apel pentru falsificarea unor facturi (Imagine: www.daylife.com)

Paolo Berlusconi, în vârstă de 59 de ani, om de afaceri ca şi fratele său, a fost condamnat de o primă instanţă la patru luni de închisoare, dar Curtea de Apel din Milano apreciase că delictul s-a prescris.

Parchetul General a contestat decizia de anulare a condamnării, iar dosarul a fost trimis la o altă instanţă din Milano, care a confirmat vineri hotărârea primei instanţe.

Fratele lui Berlusconi a fost cercetat pentru falsificarea unor facturi emise între anii 1993-1995, pentru o sumă totală de 2,5 milioane de euro, de către societatea sa, Simtec, care administrează un centru de tratare a gunoaielor în localitatea Cerro Maggiore, din nordul Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici