Furtuna tropicală Jova a provocat moartea a două persoane în vestul Mexicului

O femeie în vârstă de 21 de ani şi fiica acesteia au murit, miercuri, în vestul Mexicului, în urma trecerii furtunii tropicale Jova, au anunţat surse oficiale.

77 afișări
Imaginea articolului Furtuna tropicală Jova a provocat moartea a două persoane în vestul Mexicului

Furtuna tropicală Jova a provocat moartea a două persoane în vestul Mexicului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia şi fiica ei, în vârstă de cinci ani, au murit într-o alunecare de teren produsă în satul Melaque, aflat pe litoralul Pacificului, a declarat Fernando Guzman Perez, ministru de Interne în guvernul statului Jalisco.

Uraganul Jova a ajuns miercuri dimineaţă pe litoralul mexican, în apropiere de Punta Farallon, în statul Jalisco, însoţit de rafale de vânt cu viteze de peste 160 de kilometri pe oră, ulterior scăzând în intensitate şi fiind clasificat drept furtună tropicală.

Vântul puternic şi ploile torenţiale au provocat indundaţii, au avariat clădiri şi au provocat prăbuşirea multor copaci şi panouri publicitare. Mai mult de 4.500 de persoane au rămas fără locuinţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici