Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale

Gala Premiilor MTV a fost anulată din cauza problemelor de securitate provocate de conflictele din lume. Evenimentul trebuia să aibă loc la Paris, la începutul lunii noiembrie.

176 afișări
Imaginea articolului Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale

Gala Premiilor MTV, anulată din cauza evenimentelor mondiale

Ceremonia de decernare a premiilor MTV Europe Music Awards a fost anulată din cauza unor probleme de securitate „având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale", au anunţat organizatorii, potrivit Sky News.

„Având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale, am decis să nu mergem mai departe cu MTV EMAs 2023 din precauţie pentru miile de angajaţi, membri ai echipei, artişti, fani şi parteneri care călătoresc din toate colţurile lumii pentru a da viaţă spectacolului. MTV EMAs sunt o celebrare anuală a muzicii globale. În timp ce urmărim cum evenimentele devastatoare din Israel şi Gaza continuă să se desfăşoare, acesta nu pare a fi un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieţi deja pierdute, este un moment de doliu", a anunţat decizia, un purtător de cuvânt al Paramount, compania care deţine MTV.

Evenimentul trebuia să aibă loc duminică, 5 noiembrie, la Paris, iar printre nominalizaţii de marcă se numă vedete precum Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Miley Cyrus şi Nicki Minaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici