Gordon Brown prezintă Parlamentului un plan privind trupele din Irak

Premierul britanic Gordon Brown va susţine luni o declaraţie în Parlament, referitoare la planurile privind trupele britanice din Irak, a declarat vineri purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

4 afișări
Imaginea articolului Gordon Brown prezintă Parlamentului un plan privind trupele din Irak

Gordon Brown prezintă Parlamentului un plan privind trupele din Irak

Discursul lui Brown pe tema trupelor din Irak este programat să se desfăşoare la ora 15.30 (17.30, ora României).

Brown a anunţat în timpul unei vizite în Irak, efectuate în cursul acestei săptămâni, că alţi 500 de militari vor fi aduşi în ţară până la sfârşitul anului, alimentând speculaţiile potrivit cărora ar putea convoca în curând alegeri anticipate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici