Graffiti pro-rus pictat pe locul de filmare al serialului Game of Thrones

Poliţia din Irlanda de Nord investighează un graffiti pictat pe o potecă pe care scrie cu litere mari "Z glory to Russia". Litera Z este un simbol al invaziei ruse, relatează Sky News.

1987 afișări
Imaginea articolului Graffiti pro-rus pictat pe locul de filmare al serialului Game of Thrones

Graffiti-ul a apărut la Dark Hedges din Armoy, un traseu mărginit de copaci care a devenit celebru în întreaga lume când a fost prezentat în serialul fantasy Game of Thrones.

Refugiaţii ucraineni au început să sosească în Irlanda de Nord, iar candidatul DUP la Adunarea din Antrim de Nord, Mervyn Storey, a declarat că graffiti-ul este în contradicţie cu primirea pe care au avut-o refugiaţii în zonă.

"Acesta este un act de vandalism gratuit, într-unul dintre cele mai emblematice locuri din Irlanda de Nord", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici