Grand Prix-ul Marii Britanii continuă la Silverstone cel puţin 10 ani/Preşedintele F1: ,,este un loc iconic"

  • Grand Prix-ul Marii Britanii va continua la Silverstone cel puţin până în 2034, după ce s-a semnat un nou contract pe 10 ani cu Formula 1.
  • Mutarea marchează o perioadă de stabilitate sporită pentru locul Regatului Unit în calendarul F1, după ani de incertitudine, relatează BBC.
75 afișări
Imaginea articolului Grand Prix-ul Marii Britanii continuă la Silverstone cel puţin 10 ani/Preşedintele F1: ,,este un loc iconic"

Grand Prix-ul Marii Britanii continuă la Silverstone cel puţin 10 ani

Preşedintele şi directorul executiv al F1, Stefano Domenicali, a declarat că Silverstone ,,este un loc iconic", care se află ,,în inima istoriei F1".

Silverstone a găzduit prima cursă de F1 în 1950. ,,Continuă să atragă fani din întreaga lume pentru cursele fantastice de pe pistă şi pentru experienţa extraordinară a fanilor în afara ei", a punctat Domenicali.

Înţelegerea a fost anunţată, pentru prima oară, într-un videoclip pe reţelele de socializare cu piloţii britanici de F1 George Russell şi Lando Norris.

Silverstone a fost unul dintre primele Grand Prix-uri care şi-a diversificat oferta pentru fani, organizând concerte şi alte activităţi de divertisment pe parcursul weekendului.

Această abordare se află în centrul planului proprietarului F1, Liberty Media, de a dezvolta sportul prin extinderea atractivităţii sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici