Grecia: 14 componenţi ai lotului de polo al Kuwaitului, răniţi într-un accident rutier

14 componenţi ai lotului de polo al Kuwaitului au fost răniţi, unul grav, într-un accident rutier suferit în Grecia miercuri seară, vehiculul în care se aflau intrând în coliziune cu altă maşină, a anunţat poliţia locală.

88 afișări
Imaginea articolului Grecia: 14 componenţi ai lotului de polo al Kuwaitului, răniţi într-un accident rutier

Grecia: 14 componenţi ai lotului de polo al Kuwaitului, răniţi într-un accident rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Patru sportivi au ajuns la spital, alături de şoferul georgian al vehiculului în care se aflau, acesta fiind plasat ulterior în arest pentru că a condus în stare de ebrietate.

Internaţionalii din Kuwait, care se aflau în Grecia pentru un meci amical cu selecţionata elenă, au fost răniţi uşor, cu excepţia lui Adnan Khan, în vârstă de 31 de ani, care a suferit mai multe fracturi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici