Grecia dă asigurări că va finaliza construcţia centrelor pentru imigranţi până pe 15 februarie

Grecia va finaliza până pe 15 februarie construcţia centrelor pentru înregistrarea şi cazarea imigranţilor, pe fondul presiunilor din partea Uniunii Europene, a declarat ministrul grec al Apărării, Panos Kammenos, citat de site-ul agenţiei Reuters.

357 afișări
Imaginea articolului Grecia dă asigurări că va finaliza construcţia centrelor pentru imigranţi până pe 15 februarie

Grecia dă asigurări că va finaliza construcţia centrelor pentru imigranţi până pe 15 februarie (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Comisia Europeană a îndemnat Guvernul de la Atena să ia măsuri suplimentare pentru aducerea sub control a fluxului de imigranţi extracomunitari, iar unele state UE au ameninţat Grecia cu excluderea din Spaţiul Schengen.

"Ministerul Apărării va îndeplini angajamentul de a finaliza până pe 15 februarie construcţia centrelor speciale pentru înregistrarea şi cazarea refugiaţilor", a declarat, luni, Panos Kammenos.

În momentul de faţă, în Grecia există un singur centru pentru înregistrarea şi cazarea refugiaţilor, pe Insula Lesbos.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici