Grupuri pe Facebook şi apeluri pe Twitter pentru victimele cutremurului din Haiti - VIDEO

Mai multe grupuri create în noaptea de marţi spre miercuri pe site-ul de socializare Facebook încearcă să vină în ajutorul victimelor cutremurului din Haiti, iar starul hip-hop Wyclef Jean, cu cetăţenie haitiană şi americană, a lansat un apel pentru ajutoare pe Twitter.

27 afișări
Imaginea articolului Grupuri pe Facebook şi apeluri pe Twitter pentru victimele cutremurului din Haiti - VIDEO

Grupuri pe Facebook şi apeluri pe Twitter pentru victimele cutremurului din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul "Să venim în ajutorul haitienilor" are ca scop "susţinerea morală şi împărtăşirea de informaţii pentru haitieni" şi avea peste 600 de membri la numai câteva ore după cutremurul cu magnitudinea 7 produs în Haiti.

Administratorii grupului i-au invitat pe utilizatori să răspundă şi apelului lansat pe Twitter de Wyclef Jean, care a solicitat ajutoare pentru asociaţia sa, Yele Haiti, creată în 2005 pentru susţinerea unor proiecte educative, artistice şi sportive în Haiti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici