Guvernul israelian a făcut publice numele ostaticilor eliberaţi din Gaza

Biroul prim-ministrului israelian a făcut publice numele ostaticilor care au fost eliberaţi de Hamas. „Guvernul israelian îi îmbrăţişează pe cetăţenii noştri care se întorc acasă”, se arată în declaraţie.

279 afișări
Imaginea articolului Guvernul israelian a făcut publice numele ostaticilor eliberaţi din Gaza

Guvernul israelian a făcut publice numele ostaticilor eliberaţi din Gaza

„Guvernul israelian se angajează să asigure întoarcerea tuturor celor răpiţi şi a persoanelor dispărute”, se spune în declaraţia biroului premierului, citată de BBC.

Potrivit acesteia, cei eliberaţi au fost supuşi unui examen medical iniţial, iar familiile lor au fost informate.

„În plus, 11 cetăţeni străini au fost eliberaţi”, a mai transmis guvernul.

Aceasta este lista cetăţenilor israelieni publicată împreună cu declaraţia:

Familia Asher: Doron Katz Asher (34 de ani), Raz Asher (patru ani) şi Aviv Asher (doi ani).
Familia Aloni: Daniele Aloni (45 de ani) şi Emilia Aloni (cinci ani)
Familia Monder: Ruth Munder (78 de ani), Keren Munder (54 de ani) şi Ohad Munder (nouă ani).
Adina Moshe (72 de ani) - Hanna Katzir (76 de ani) - Margalit Mozes (77 de ani) - Channah Peri (79 de ani) - Yafa Adar (85 de ani).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici