Guvernul pakistanez confirmă arestarea la domiciliu a lui Benazir Bhutto

Autorităţile pakistaneze au arestat-o la domiciliu, vineri, pe Benazir Bhutto, liderul opoziţiei, pentru a o împiedica să îşi organizeze primul miting de la decretarea stării de urgenţă de către preşedintele Pervez Musharraf, a declarat un ministru, citat de Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Guvernul pakistanez confirmă arestarea la domiciliu a lui Benazir Bhutto

Guvernul pakistanez confirmă arestarea la domiciliu a lui Benazir Bhutto

"A fost reţinută la domiciliu. Este o măsură temporară menită să o împiedice să se prezinte la miting", a declarat ministrul Căilor Ferate, Sheikh Rashid Ahmed, un apropiat al preşedintelui Musharraf.

Posturile internaţionale de televiziune BBC şi CNN, şi-au întrerupt din nou vineri transmisiunea în Pakistan în urma confirmării de către autorităţi a arestului la domiciliu al liderului opoziţiei, Benazir Bhutto, în vederea anulării unei manifestaţii de protest.

Autorităţile au întrerupt pentru două zile transmisiunile operatorilor canalelor private naţionale şi internaţionale de ştiri, în urma decretării stării de urgenţă de către preşedintele Pervez Musharraf.

Singurul post de televiziune accesibil pentru majoritatea pakistanezilor din acest moment este televiziunea publică, ziarele locale continuând să îşi publice ediţiile în mod normal.

Canalele BBC şi CNN îşi reluaseră transmisiunile joi după amiază, când Musharraf promitea că va organiza alegeri înainte de mijlocul lunii februarie.

Ambele şi-au întrerupt însă din nou emisiunea după confirmarea arestului la domiciliu al lui Bhutto, iar poliţia a izolat un parc din Rawalpindi, unde urma să se desfăşoare un miting de protest al partidului său.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici