Hillary Clinton admite că ar fi fost mai bine să fi utilizat un email oficial

Hillary Clinton a admis, marţi, că ar fi fost mai bine să fi utilizat un email oficial cât a deţinut funcţia de secretar de Stat american, potrivit CNN.

189 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton admite că ar fi fost mai bine să fi utilizat un email oficial

Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ar fi fost mai bine să fi utilizat două telefoane separate şi două conturi de email, unul oficial şi unul privat. M-am gândit că era mai simplu cum am procedat eu. Dar nu a fost", a declarat Hillary Clinton.

"Sistemul pe care l-am utilizat fusese destinat biroului soţului meu, fostul preşedinte Bill Clinton. Avea numeroase modalităţi de securitate. Era păzit de Secret Service, era eficient şi sigur", a subliniat Clinton.

Hillary Clinton a folosit în interes de serviciu un cont personal de email pe durata mandatului de secretar de Stat, încălcând reglementările federale privind corespondenţa oficială.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul în care Hillary Clinton, care a fost secretar de Stat în perioada 2009-2013, intenţionează să se înscrie pentru a doua oară în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici