Hillary Clinton n-a uitat-o pe Monica Lewinsky (Video)

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a stârnit râsete, luni, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului, mulţumindu-i soţului său pentru "experienţele de tot felul" trăite datorită lui, făcând aluzie la cazul Lewinsky.

40 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton n-a uitat-o pe Monica Lewinsky  (Video)

Hillary Clinton n-a uitat-o pe Monica Lewinsky (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Îi sunt recunoscătoare pentru o viaţă întreagă de experienţe (...) de toate felurile", a glumit fosta Primă Doamnă, stârnind râsul în rândul diplomaţilor şi personalităţilor politice prezente la ceremonie. De asemenea, fiica sa, Chelsea, mama sa şi chiar Bill Clinton au fost amuzaţi.

Pe un ton mai serios, noul şef al diplomaţiei americane i-a mulţumit soţului ei pentru o viaţă "extraordinar de bogată", pentru care s-a declarat "absolut recunoscătoare".

Preşedinţia lui Bill Clinton, între 1993 şi 2001, a fost marcată în special de legătura acestuia cu tânăra stagiară Monica Lewinsky, fapt care declanşat o procedură de destituire împotriva sa. Aceasta a eşuat în final.

Vicepreşedintele Joe Biden, care a asistat-o pe Hillary Clinton la depunerea jurământului, a profitat de prilej pentru a aminti că în urmă cu câteva luni au fost adversari.

"Nici unul dintre noi nu s-ar fi gândit că vom fi aici împreună, pentru a face acest lucru împreună", a declarat ea. "Viaţa are întorsături amuzante, iar politica este şi mai ciudată", a adăugat ea.

La ceremonie au participat mai mulţi predecesori ai lui Hillary Clinton, printre care Henry Kissinger şi Madeleine Albright.

Hillary Clinton n-a uitat-o pe Monica Lewinsky

Bill Clinton vorbeşte despre relaţia cu Monica Lewinsky

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici