Hollande cataloghează vizita sa în Mali drept "cea mai importantă zi din viaţa (sa) politică"

Preşedintele François Hollande a declarat sâmbătă, la Bamako, că vizita sa în Mali va reprezenta, fără îndoială, "cea mai importantă zi din viaţa (sa) politică", în finalul unui discurs rostit alături de preşedintele interimar malian Doincounda Traoré.

172 afișări
Imaginea articolului Hollande cataloghează vizita sa în Mali drept "cea mai importantă zi din viaţa (sa) politică"

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Franţa este cu voi, Franţa este alături de voi, Franţa este mândră de voi, iar eu vreau să vă spun că, fără îndoială, tocmai trăiesc cea mai importantă zi din viaţa mea politică, deoarece la un moment dat o decizie trebuie luată, ea este gravă, ea angajează viaţa bărbaţilor şi femeilor", a declarat şeful statului francez în cursul unei vizite de şapte ore în Mali, după trei săptămâni de la declanşarea unei intervenţii militare franceze în această ţară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici