VIDEO  Ideea nefericită găsită de un soldat pentru a distruge o mină: a aruncat cu cauciucul, dar aşchia nu l-a ratat

Drumurile din Ucraina sunt presărate cu mine antipersonal, mici, dar mortale, iar pe reţelele sociale circulă un video în care un soldat inventează o metodă artizanală pentru a le distruge: aruncă peste peste ele o anvelopă veche.

77458 afișări
Imaginea articolului Ideea nefericită găsită de un soldat pentru a distruge o mină: a aruncat cu cauciucul, dar aşchia nu l-a ratat

Ideea nefericită găsită de un soldat rus pentru adistruge o mină: aşchiile

Impactul cu pneul face ca bomba să explodeze, dar soluţia nu pare cea mai fericită. Asta pentru că soldatul este atins de o aşchie pe lateral.

În ultimele săptămâni, utilizarea minelor se înmulţeşte de către ambele armate.

În general, contratancurile, cu o încărcătură explozivă mai puternică, sunt îngropate în drumurile de pământ şi în apropierea vadurilor.

Cele antipersonal, cu înveliş de plastic, pentru a evitat dctoarele metalice, sunt adesea împrăştiate pe asfaltul străzilor sau în curţile clădirilor industriale, pentru a încetini înaintarea infanteriei.

Există videoclipuri care arată soldaţi ruşi trăgând cu puştile asupra acestor mine, pentru a le arunca în aer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici