Ierusalim: Incidente violente între arabi israelieni şi evrei, în zona Esplanadei Moscheilor

Nouă israelieni - cinci arabi şi patru evrei - au fost reţinuţi joi în Ierusalimul de Est după ce s-au bătut în zona Esplanadei Moscheilor, anunţă poliţia israeliană.

427 afișări
Imaginea articolului Ierusalim: Incidente violente între arabi israelieni şi evrei, în zona Esplanadei Moscheilor

Incidente violente între arabi israelieni şi evrei, în zona Esplanadei Moscheilor

"Un grup de arabi israelieni a agresat un grup de evrei şi creştini care vizitau Muntele Templu" (Esplanada Moscheilor), a comunicat un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene.

Cinci arabi israelieni sunt suspectaţi de agresarea trecătorilor şi poliţiştilor, iar un evreu este cercetat pentru nerespectarea ordinelor poliţiei.

În cursul după-amiezii, alţi turişti au încercat să viziteze Esplanada Moscheilor, dar au fost atacaţi cu pietre. Trei activişti evrei care încercau să pătrundă cu forţa în zonă au fost reţinuţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici