Ieşirea din lockdown dezmorţeşte întreaga planetă. Airbnb prezice o revenire fără precedent a călătoriilor

Platforma de rezervări online Airbnb prezice o revenire a călătoriilor „deosebită de orice am văzut înainte”, după ce a înregistrat un salt important în rezervările de vacanţă, relatează BBC.

576 afișări
Imaginea articolului Ieşirea din lockdown dezmorţeşte întreaga planetă. Airbnb prezice o revenire fără precedent a călătoriilor

Ieşirea din lockdown dezmorţeşte întreaga planetă. Airbnb prezice o revenire fără precedent a călătoriilor

În primele trei luni ale anului, rezervările din SUA au depăşit nivelurile pre-pandemice, şi s-a înregistrat o „îmbunătăţire constantă” a afacerilor în Marea Britanie şi Franţa.

Cererea de vacanţe a crescut pe măsură ce unele ţări ies din blocaje.

Valorile rezervărilor au crescut cu 52%, la 10,3 miliarde de dolari, clienţii preferând sejururi pe termen lung şi proprietăţi rurale.

Deşi veniturile Airbnb au crescut la 886,9 milioane de dolari în acest trimestru, compania a raportat o pierdere netă de 59 de milioane de dolari, deoarece a rambursat împrumuturi legate de Covid.

Firma din San Francisco a avut rezultate bune în comparaţie cu alte companii din ospitalitate, consumatorii manifestând preferinţe pentru spaţii mai mari şi proprietăţi aflate departe de centrele oraşelor în timpul pandemiei.

În cele trei luni până la 31 martie, rezervările de vacanţă pentru familii le-au depăşit pe cele pentru grupuri mai mici sau călători solo, a spus compania.

Compania a spus, totuşi, că este încă devreme pentru a oferi proiecţii financiare pentru restul anului, avertizând că afacerile vor depinde de „severitatea şi durata” restricţiilor de călătorie în curs, în special în afara SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
airbnb,
călătorii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici