VIDEO  Imagini terifiante dintr-un parc de distracţii. Un carusel s-a defectat şi a izbit de pământ peste 50 de persoane

  • O înregistrare video arată cum un carusel dintr-un parc de distracţii se defectează, iar peste 50 de persoane sunt în cădere liberă.
  • Instalaţia din statul indian Punjab s-a defectat duminică, cu aproximativ 50 de persoane la bord, potrivit presei locale.
  • 16 femei şi copii au fost spitalizaţi în urma accidentului.
7700 afișări
Imaginea articolului Imagini terifiante dintr-un parc de distracţii. Un carusel s-a defectat şi a izbit de pământ peste 50 de persoane

Sursa foto: Twitter

O înregistrare video postată duminică seara pare să arate o parte a unui carusel dintr-un parc de distracţii din India prăbuşindu-se la pământ cu zeci de persoane la bord.
 
Atracţia avea un turn şi o platformă circulară, care se învârtea în timp ce urca în turn. Când a ajuns în vârf, s-a prăbuşit brusc, izbindu-se de partea de jos a atracţiei.
 
Un clip cu incidentul a fost postat pe Twitter de Nikhil Choudhary, un jurnalist al postului de televiziune în limba hindi TV9, care a filmat videoclipul la târg.
 
Aproximativ 50 de persoane se aflau la bordul atracţiei înalte de 15 metri, iar jumătate dintre ele au fost rănite, a declarat Choudhary pentru Insider. El a estimat că 16 femei şi copii au fost spitalizaţi.
 
The Hindustan Times a raportat că mai mulţi copii de doar 10 ani au primit îngrijiri la Fortis Hospital, o unitate medicală din apropierea târgului.
 
Mai multe posturi de televiziune, inclusiv NDTV şi Hindustan Times, au raportat că nu au existat ambulanţe în aşteptare la târg. Choudhary a declarat că nu a văzut niciun vehicul de urgenţă prezent în momentul accidentului, dar că ambulanţele au sosit la câteva minute după.
 
Organizatorii târgului au dat vina pe o "problemă tehnică" pentru accident şi au declarat că vor coopera cu poliţia, potrivit Insider.
 
Comisarul adjunct al poliţiei din Mohali, Amit Talwar, a declarat că autorităţile vor lansa o investigaţie şi vor lua "măsuri stricte". Poliţia a declarat că târgul ar fi trebuit să se încheie duminică, dar că organizatorii au primit o prelungire până la 11 septembrie, potrivit mai multor publicaţii.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici