Încă 10 cadavre au fost găsite sub dărâmături la Miami. Numărul total al morţilor a crescut la 46

  • Operaţiunea de căutare şi de salvare continuă pe măsură ce speranţele de găsire a supravieţuitorilor se sting.
  • Sunt 94 de persoane date dispărute, iar şansele de a fi găsite în viaţă devin mici pe zi ce trece.
  • Clădirea Champlain Towers South, un bloc cu apartamente din Miami, s-a prăbuşit pe 24 iunie.
311 afișări
Imaginea articolului Încă 10 cadavre au fost găsite sub dărâmături la Miami. Numărul total al morţilor a crescut la 46

Încă 10 cadavre au fost găsite sub dărâmături la Miami. Numărul total al morţilor a crescut la 46

Cei implicaţi în operaţiunea de căutare şi de salvare au recuperat, miercuri, încă 10 cadavre dintre dărâmăturile blocului din Miami care s-a prăbuşit luna trecută.

Astfel, numărul morţilor a crescut la 46. Alte 94 de persoane sunt date dispărute.

Efortul de localizare a supravieţuitorilor clădirii Champlain Towers South a continuat în condiţii calde şi uscate, dar cu ameninţarea furtunii tropicale Elsa, care a lovit partea opusă a Floridei.

Primarul din Miami-Dade, Daniella Levine Cava, a declarat că efortul salvatorilor a fost uşurat de demolarea, duminică seară, a jumătăţii de clădire care rămăsese în picioare.

"Echipa continuă să facă progrese în zonele care erau inaccesibile înainte de demolare", a spus Levine Cava.

Deşi oficialii locali spun că nu au renunţat la speranţa de a găsi supravieţuitori, nimeni nu a fost descoperit în viaţă sub dărâmături. Clădirea s-a prăbuşit în zorii zilei de 24 iunie, în timp ce mulţi dintre locatari dormeau.

Salvatorii încă nu au descoperit ”goluri” sau ”buzunare” în dărâmături, zone care ar fi putut adăposti supravieţuitori.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici