Încă un cadavru a fost recuperat din Atlantic de o navă franceză - VIDEO

O navă militară franceză, Ventose, care participă la căutarea avionului Airbus al companiei Air France dispărut, a recuperat un cadavru din Oceanul Atlantic, în largul Braziliei, a anunţat duminică seara Statul Major al armatei de la Paris.

16 afișări
Imaginea articolului Încă un cadavru a fost recuperat din Atlantic de o navă franceză - VIDEO

Încă un cadavru a fost recuperat din Atlantic de o navă franceză - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cinci cadavre, victime ale accidentului avionului Airbus al Air France (care avea 228 de persoane la bord), au fost recuperate de armata braziliană la acest sfârşit de săptămână, şi "câteva obiecte" au fost reperate după dispariţia cursei AF 447 Rio-Paris, în urmă cu o săptămână.

"Ventose a recuperat un cadavru şi numeroase resturi care ar putea proveni de la un avion", a declarat căpitanul vasului Christophe Prazuck, al Statului Major francez.

"Alertată la începutul săptămânii, nava a ajuns în miezul zilei în largul Braziliei şi a fost plasată sub autoritatea brazilienilor care coordonează căutările", a declarat el.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici