Incendii uriaşe la o unitate militară din Rusia, în apropierea graniţei cu Ucraina

Mai multe incendii de mari proporţii au izbucnit la o unitate militară din Belgorod, Rusia, anunţă CNN.

15807 afișări
Imaginea articolului Incendii uriaşe la o unitate militară din Rusia, în apropierea graniţei cu Ucraina

Incendii uriaşe la o unitate militară din Rusia, în apropierea graniţei cu Ucraina

Incendii şi coloane de fum negru sunt duminică la o unitate militară din apropierea oraşului Belgorod din Rusia, nu departe de graniţa cu Ucraina. Poliţia redirecţionează traficul în afara zonei şi elicopterele zboară deasupra oraşului.

Guvernatorul regiunii Belgorod, Vyascheslav Gladkov, a anunţat pe Telegram că un incendiu a izbucnit la o instalaţie aparţinând Ministerului Apărării.

„La graniţa a trei municipalităţi, districtele Borisov şi Belgorod şi districtul urban Yakovlevsky, a avut loc un incendiu pe teritoriul uneia dintre instalaţiile Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse", a spus guvernatorul.

Cauza incendiului este necunoscută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici