Incendiu într-un oraş din Spania, soldat cu moartea a patru români

Primăria din oraşul spaniol Miranda de Ebro (provincia Burgos, nord) a decretat trei zile de doliu, după un incendiu produs joi într-o locuinţă şi soldat cu moartea a patru români, dintre care doi minori, relatează Europa Press, în pagina electronică.

48 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un oraş din Spania, soldat cu moartea a patru români

Incendiu într-un oraş din Spania, soldat cu moartea a patru români

Primarul localităţii, Fernando Campo, a explicat că pompierii şi un echipaj de poliţie investighează cauzele incendiului.

Potrivit autorităţilor, victimele sunt de origine română şi au mai multe rude în această localitate.

În incendiu au murit patru persoane, printre care un băiat şi o fată, în vârstă de unu, respectiv trei ani. De asemenea, printre victime se numără şi o tânără de 20 de ani, precum şi o altă femeie. Una dintre ele era mama copiilor, iar cealaltă cumnata acesteia.

Tatăl copiilor a fost de asemenea grav rănit şi se află în stare critică la spital, cu arsuri pe circa 50 la sută din suprafaţa corpului.

Un alt tânăr de 26 de ani a fost transportat cu un elicopter în oraşul Burgos, fiind în stare gravă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici