INCIDENT şocant, în Dubai: Un bărbat şi-a lăsat fiica să MOARĂ înecată, pentru a nu fi “dezonorată” de salvamari străini

Un bărbat de origine asiatică şi-a pierdut fiica de 20 de ani în Dubai după ce s-a opus operaţiunilor de salvare a acesteia de la înec, pe motiv că atingerea unor bărbaţi străini ar “dezonora-o” pe tânără.

1979 afișări
Imaginea articolului INCIDENT şocant, în Dubai: Un bărbat şi-a lăsat fiica să MOARĂ înecată, pentru a nu fi “dezonorată” de salvamari străini

INCIDENT şocant, în Dubai: Un bărbat şi-a lăsat fiica să MOARĂ înecată, pentru a nu fi “dezonorată” de salvamari străini (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Dubai, unde bărbatul se afla împreună cu soţia şi copiii săi, relatează presa locală, citată de The Telegraph.

La un moment dat, fiica sa, care se afla în apă, a început să strige după ajutor, fiind auzită de doi salvamari aflaţi la mal, care au sărit imediat în ajutor.

Cei doi au fost opriţi, însă, de tatăl fetei, descris de autorităţi drept “un bărbat înalt şi puternic”, care a început să devină agresiv cu salvatorii, spunându-le că “preferă ca fiica sa să fie moartă decât să fie atinsă de un bărbat străin”, potrivit Locotenent-Colonelului Ahmed Burqibah, director adjunct al Departamentului de Intervenţii al Poliţiei din Dubai.

Conform acestuia, tatăl victimei a considerat că, dacă cei doi bărbaţi ar fi atins-o, acest lucru ar fi “dezonorat-o” pe tânără.

“L-a costat viaţa fiicei sale”, a susţinut Burqibah.

Bărbatul a fost arestat, ulterior, de către Poliţia din Dubai, fiind acţionat în instanţă pentru că i-a împiedicat pe salvamari să o salveze pe tânără, respectiv să îşi facă meseria.
 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici