Incident şocant pe un teren de golf: O jucătoare de 22 de ani a fost ucisă

Jucătoarea de golf de origine spaniolă, Celia Barquin Arozamena, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă pe un teren de golf din Iowa de un bărbat în vârstă de 22 de ani pe nume Collin Daniel Richards, conform USA Today.

3135 afișări
Imaginea articolului Incident şocant pe un teren de golf: O jucătoare de 22 de ani a fost ucisă

Tragedie pe un teren de golf: O jucătoare de 22 de ani a fost ucisă

Arozamena, campioana din Big 12 şi sportiva anului în statul Iowa, a fost găsită fără viaţă, luni dimineaţa, pe terenul de golf Coldwater Links, susţin autorităţile, care au înaintat ipoteza că a fost bătută înainte de a fi ucisă.

Poliţia a intervenit în jur de ora 10:24 dimineaţa şi a deschis o investigaţie pe numele lui Collin Daniel Richards, care a fost reţinut. De asemenea, cel acuzat de crimă nu este la prima abatere. El a mai fost acuzat de omor şi în trecut.

Momentan, motivele sunt necunoscute, dar anchetatorii susţin că vor trage primele concluzii în curând.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici