India a depăşit Statele Unite şi Brazilia la numărul de cazuri noi de infecţie şi decese COVID-19

  • India a înregistrat oficial cel mai mare număr de noi morţi şi de noi cazuri de infectări.
  • India, ţara în care au fost aplicate cele mai severe măsuri de izolare pe perioada pandemiei, depăşeşte în prezent SUA şi Brazilia ca număr de cazuri.
  • Rămâne de văzut dacă această tendinţă se va continua şi în decursul săptămânii prezente.
4154 afișări
Imaginea articolului India a depăşit Statele Unite şi Brazilia la numărul de cazuri noi de infecţie şi decese COVID-19

India a depăşit Statele Unite şi Brazilia FOTO Profimedia

India - a doua cea mai populată ţară din lume - are cel mai mare număr de cazuri de infectări înregistrate zilnic din lume, depăşind SUA şi Brazilia, care până acum se aflau pe primele locuri la nivel mondial, conform BBC.
 
Situaţia din acest moment arată că în SUA şi în Brazilia numărul noilor cazuri a scăzut semnificativ în weekend, dar nu se ştie dacă această tendinţă se va continua şi în decursul săptămânii. De asemenea, se poate înregistra şi un decalaj în raportare la sfârşitul săptămânii.
 
De asemenea, numărul de cazuri trebuie raportat la mărimea populaţiei: India are o rată a deceselor cauzate de coronavirus de aproximativ 2,9 la 100.000 de persoane, pe când SUA şi Brazilia au o rată a deceselor de 47,5, respectiv 45,2 la 100.000 de locuitori. 
 
Rămâne de văzut dacă India, care a îndurat unul dintre cele mai dure regimuri de izolare din lume, va putea avea o situaţie mai bună.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici