India este mai "furioasă" ca niciodată în urma atacurilor din Bombay

India este în stare de şoc şi furioasă ca niciodată până acum, a avertizat vineri premierul Manmohan Singh, la zece zile de la atentatele islamiste din Bombay.

19 afișări
Imaginea articolului India este mai "furioasă" ca niciodată în urma atacurilor din Bombay

India este mai "furioasă" ca niciodată în urma atacurilor din Bombay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am transmis comunităţii internaţionale că poporul indian nu s-a simţit niciodată atât de rănit şi furios ca după atacurile teroriste de la Bombay", a declarat Singh.

Atacurile dintre 26 şi 29 noiembrie au vizat circa zece obiective din capitala economică indiană, printre care şi două hoteluri de lux, unde au fost luaţi ostatici mai mulţi străini.

Ele au fost comise de zece bărbaţi înarmaţi, unii dintre aceştia sosind la Bombay pe mare.

India susţine că atacatorii au venit din Pakistan.

 

Citeşte şi:

India are "dovezi" privind o legătură între atacatorii din Bombay şi Pakistan

India l-a identificat pe organizatorul atacurilor de la Bombay

Atacatorii de la Bombay erau în "misiune sinucigaşă" şi veneau din Pakistan

India avea informaţii de zece luni că se pregătesc atentate

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici