Instanţă judiciară de la periferia Parisului, evacuată în urma unei ameninţări cu bombă

O ameninţare cu bombă a cauzat evacuarea clădirii unei instanţe judiciare din oraşul francez Nanterre, aflat la 12 km de Paris, în după-amiaza zilei de luni, informează site-ul postului BFM TV.

288 afișări
Imaginea articolului Instanţă judiciară de la periferia Parisului, evacuată în urma unei ameninţări cu bombă

Curtea de Justiţie de la periferia Parisului, evacuată în urma unei ameninţări cu bombă

Poliţia a fost contactată luni, în jurul orei locale 13:30 (14:30, ora României), de un bărbat care afirma faptul că Tribunalul din oraşul Nanterre "va sări în aer la ora 14:30".

În urma acestei ameninţări, clădirea şi anexele instanţei au fost evacuate în cadrul intervenţiei pentru deminare.

Un perimetru de securitate a fost instituit în jurul clădirii.

Circulaţia de pe străzile din apropierea Curţii de Justiţie a fost oprită.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici