Întâlnire Obama - Băsescu, la Praga

Preşedintele american, Barack Obama, se va întâlni la Praga cu lideri din mai multe ţări din Europa Centrală, în cadrul unei ceremonii de semnare a noului tratat START, prevăzută pentru 8 aprilie, a anunţat joi agenţia CTK.

122 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Obama - Băsescu, la Praga

Întâlnire Obama - Băsescu, la Praga (Montaj foto)

Obama va avea o întrevedere cu Traian Băsescu şi cu premierii Poloniei şi Ungariei, Donald Tusk şi Gordon Bajnai, a precizat CTK, citând surse diplomatice de la Praga.

Preşedintele american s-ar putea întâlni, cu această ocazie, cu lideri din Bulgaria, Croaţia, Cehia, Slovacia, Slovenia şi ţările blatice, potrivit sursei citate.

Obama se întoarce la Praga la un an de la discursul său pe tema proliferării nucleare, care a pus bazele unui nou tratat START.

Acest nou tratat privind reducerea arsenalelor nucleare american şi rus va succeda acordul semnat în 1991, care a expirat la 5 decembrie 2009.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici