Intemperiile şi alunecările de teren din Bangladesh s-au soldat cu cel puţin 74 de morţi

Ploile torenţiale musonice şi alunecările de teren au omorât cel puţin 74 de persoane în Bangladesh, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

1 afișare

Ploile torenţiale din ultima vreme au provocat alunecări de teren în oraşul-port Chittagong, unde au murit cel puţin 61 de persoane. Alte 70 de persoane au fost rănite şi transportate la spitale, în timp ce aproximativ 100 sunt date dispărute.

"Este o situaţie tragică. Continuă să plouă, iar vizibilitatea este foarte redusă. Toate străzile sunt inundate", a declarat prin telefon un oficial local.

Intemperiile au ucis încă 13 persoane în alte zone din ţară, inclusiv cinci în districtul Jhenaidah.

Autorităţile locale au anunţat că în districtul Chittagong precipitaţiile au atins 225 de litri pe metrul pătrat, nivelul cel mai ridicat din ultimii zece ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici