Într-o şcoală, elevii poartă litera Z pe spate: Mulţumesc lui Dumnezeu că trăim în Rusia şi nu în America

Propaganda Moscovei nu cruţă nici generaţia tânără, dimpotrivă, o aliniază noilor reguli impuse de Kremlin.

3148 afișări
Imaginea articolului Într-o şcoală, elevii poartă litera Z pe spate: Mulţumesc lui Dumnezeu că trăim în Rusia şi nu în America

Există numeroase mărturii video cu copii şi tineri care sunt educaţi şi îndreptaţi către război.

Elevii defilează milităros într-o şcoală în care uniforma de camuflaj are un Z alb mare pictat pe spate.

Z, la fel ca şi V, este o literă specifică „operaţiunii speciale” din Ucraina.

Cântecul de fundal (care marchează momentul marşului) îndeamnă tineretul cu o frază emblematică: „ Slavă Domnului că trăim în Rusia şi nu în America”.

AICI, un video cu copii de grădiniţă folosiţi de propagandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici