Întrebat despre posibilitatea unui război mondial, rusul Lavrov a replicat: „Întreabă-l pe Biden”. O ţară ruptă din URSS cere aderarea „imediată” la UE

Rusia proavoacă frică: după Ucraina, şi Georgia va cere „imediat” aderarea la UE, a anunţat de preşedintele partidului Visul Georgian, Irakli Kobakhidze, cel care conduce guvernul.

122543 afișări
Imaginea articolului Întrebat despre posibilitatea unui război mondial, rusul Lavrov a replicat: „Întreabă-l pe Biden”. O ţară ruptă din URSS cere aderarea „imediată” la UE

Întrebat despre posibilitatea unui război mondial, rusul Lavrov a replicat: „Întreabă-l pe Biden”. O ţară ruptă din URSS cere aderarea „imediată” la UE

Ucraina are „potenţialul tehnic” de a produce arme nucleare, dar Rusia „nu va permite” asta, a spus ministrul de externe Serghiei Lavrov, potrivit agenţiei Tass.

Întrebat dacă lumea este în pragul celui de-al treilea Război Mondial, Lavrov a răspuns: „Întreabă-l pe Biden”.

„Pe baza informaţiilor primite, am aflat că documentele de planificare pentru războiul cu Ucraina au fost aprobate la 18 ianuarie 2022 şi operaţiunea de cucerire a Ucrainei ar fi trebuit să fie finalizată în 15 zile, adică din 20 februarie până în 6 martie”, au dezvăluit pe Facebook Forţele armate ucrainene, citând surse secrete ruseşti. 

Invazia Rusiei a început în dimineaţa zilei de 24 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici